Wij zijn benieuwd

LAAT HET ONS WETEN

Veel van onze gasten delen hun ervaringen met restaurant Subliem op diverse websites, zoals thefork.nl. Hiernaast verzamelen we al die recensies.

Was u onze gast? We zijn heel benieuwd naar uw ervaring, zowel positieve als negatieve. Het helpt ons de goede naam van restaurant Subliem hoog te houden en waar nodig te verbeteren.

Alvast veel dank voor uw reactie!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restaurant Subliem
Average rating:  
 55 reviews
 by Valeryia Sialitskaya
Amazing food and super polite personnel

what an amazing place! Such wonderful people and very tasty food. Thank you so much and I hope to go there again soon!

 by Mirelle Kroesemeijer
Super!

Een hele fijne avond gehad bij Subliem. De bediening is zeer vriendelijk en snel! Zelfs een gevallen servet wordt snel vervangen. Wij hadden de proeverij en de borden waren kunstwerkjes om te zien. Het eten was heerlijk en verrassend. Origineel. Wij komen hier graag nog eens terug.

 by Rob en natasja
Super food op alle vlakken

Take out diner en paasbrunch waren geweldig mooi verzorgd, smaakvol ensubliem. Respect voor de positieve manier van doorgaan in deze tijd. Enthousiast personeel. Altijd weer een feest.
Hopen snel weer in jullie restaurant te komen eten. Jullie zijn toppers!

 by Patricia Stoots
Uitstekend gegeten

Echt een aanrader in Haarlem. Een fijn restaurant waar de gast nog 'koning' is en het eten met liefde bereid wordt. Zeer vriendelijke en attente bediening zonder dat het overdreven was, wij hadden echt het gevoel dat het hun erom ging ons een fijne avond te bezorgen, waarin ze volledig geslaagd zijn. Uitstekende wijn begeleiding bij de bestelde gerechten. Het eten zelf ook was fantastisch, je kunt in de keuken kijken en zien hoe enthousiast de kok het eten toebereid. Zeer fijne kruiden combinaties die een gerecht interessant maken. Uitstekende kwaliteit van vlees en vis. Het restaurant is klein en gezellig, je voelt je 'thuis '. Wij hadden een rondom geweldige avond en komen zeker terug.

 by Jaap
Weer goed en gezellig

Weer prima gegeten, lekker en leuk opgediend.

 by Adri
De naam Subliem waard

Door omstandigheden tijd niet geweest. Het was ook nu weer een feestje, qua smaken en opmaak en de hartelijkheid waarmee je ontvangen wordt. Perfect!

 by Rob Kuiting
Weer helemaal top

Voor de 2de keer nu gegeten bij Subliem, het eten is gewoon goed
hier, de gerechten buiten de kaart om hebben dit keer genomen en waren
niet teleurgesteld. De gastgerichtheid van het personeel in het restaurant is wat ik weinig meer zie in andere restaurants, hier zijn ze vriendelijk, attent
en netjes maar niet te overdreven, zelfs de chef kwam bij ons aan tafel
met de hoofdgerechten en gaf een mooie uitleg erover.
Kortom zeker de moeite waard om hier te gaan eten

 by Gijs Dirix
Verrassend en geweldig!

Fantastisch eten en geweldige beleving als je er komt eten. Vriendelijk, grappig en gezellig dat is de sfeer waarvoor je uiteten gaat. Na de Corona maatregelen is er weinig veranderd, de service, beleving, kwaliteit lijd nergens onder. Een dikke aanrader is Degustation, je weet niet wat je meemaakt!

 by Sander Verduin
Subliem restaurant

Zeer goede keuken.
Smakelijke en mooi opgemaakte gerechten.
Vriendelijke bediening.
Je voelt je als gast erg welkom.
Een aanrader; subliem restaurant.

 by Charlotte

Geweldig gegeten. Open keuken waardoor je kunt meegenieten hoe er met liefde heerlijk eten wordt bereid. Shared dinner van de chef is een aanrader.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»