VOORGERECHTEN / STARTERS

CARPACCIO SUBLIEM € 13,00

Dungesneden ossenhaas begeleid door truffelmayonaise.

PARMAHAM € 13,00

Met peer en honing.

POMODORISOEP € 10,00 VEGAN

Tomatensoep bereid met basilicum.

KREEFTEN SOEP € 12,00

Gebonden soep van kreeft, napoleon brandy en melkschuim.

KOUD GEROOKTE ZALM € 14,00

gemarineerd in rode biet en wodka, waarna koud gerookt.

LOLIGO OCTOPUS € 13,00

Gestoofde kleine octopus

NAXOS € 12,00 VEGA

Griekse geitenkaas in kataifideeg en frambozendressing

GELE BIET CARPACCIO € 13,00 VEGA

Met geitenkaas, pecannoten en truffelhoning

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

TOURNEDOS € 33,00

Geserveerd met truffelsaus.

ABERDEEN STEAK € 30,00

black angus biefstuk met rode wijn-port reductie.

KALFSLEVER € 28,00

Met ui, spek en appel, bereid op traditionele wijze in calvados.

EENDENBORST € 28,00

filet met Pedro Ximenez saus.

IBERICO MEDALLION € 29,00

Varkenshaas medaillon met Spaanse geitenkaas, noten en rozijnen.

ZALMFILET € 28,00

Geserveerd met wittewijnsaus.

GEBAKKEN SLIPTONG € 29,00

Op traditionele wijze bereid.

VEGANISTISCHE RATATOUILLE € 28,00 VEGAN

Groente en aardappel in tomatensaus met béchamel van soja.

PIATTO NONNA € 28,00 VEGA

Italiaanse ovenschotel volgens grootmoeders recept.

OM MEE TE BEGINNEN

BROOD MET HUISGEMAAKTE KNOFLOOKBOTER € 2,00 p.p

BAKJE ITALIAANSE KNOFLOOK OLIJVEN € 1,60

NAGERECHTEN / DESSERTS

GRAND DESSERTS

PANNA COTTA € 10,00

Panna Cotta met aardbeien-cheesecake roomijs.

HEMELSE MODDER € 10,00

Pure callebaut chocola 70,5%.

LIME CHEESECAKE € 11,00

met citroen sorbetijs.

TIRAMISU € 10,00

tiramisu met amandel en chocoladesaus.

DAME BLANCHE € 10,00

Vanilla Bourbon ijs en warme chocoladesaus.

PROEVERIJ VAN DE CHEF € 12,50

proeverij van nagerechten voor de twijfelaars onder ons

INTERNATIONAAL KAASPLANKJE € 14,50

Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten.