Wij zijn benieuwd

LAAT HET ONS WETEN

Veel van onze gasten delen hun ervaringen met restaurant Subliem op diverse websites, zoals thefork.nl. Hiernaast verzamelen we al die recensies.

Was u onze gast? We zijn heel benieuwd naar uw ervaring, zowel positieve als negatieve. Het helpt ons de goede naam van restaurant Subliem hoog te houden en waar nodig te verbeteren.

Alvast veel dank voor uw reactie!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restaurant Subliem
Average rating:  
 51 reviews
by Dick en Thea Wisselink on Restaurant Subliem
Subliem!

Gisteren genoten van het culinaire driegangendiner. Elk gerecht was even lekker en met liefde klaargemaakt. Samen met de bijpassende wijntjes hebben wij een topavond gehad. Mede door de sfeer en gastvrijheid. Een echte aanrader!

by Rob en natasja on Restaurant Subliem
Super food op alle vlakken

Take out diner en paasbrunch waren geweldig mooi verzorgd, smaakvol ensubliem. Respect voor de positieve manier van doorgaan in deze tijd. Enthousiast personeel. Altijd weer een feest.

Hopen snel weer in jullie restaurant te komen eten. Jullie zijn toppers!

by Mirelle Kroesemeijer on Restaurant Subliem
Super!

Een hele fijne avond gehad bij Subliem. De bediening is zeer vriendelijk en snel! Zelfs een gevallen servet wordt snel vervangen. Wij hadden de proeverij en de borden waren kunstwerkjes om te zien. Het eten was heerlijk en verrassend. Origineel. Wij komen hier graag nog eens terug.

by Gijs Dirix on Restaurant Subliem
Verrassend en geweldig!

Fantastisch eten en geweldige beleving als je er komt eten. Vriendelijk, grappig en gezellig dat is de sfeer waarvoor je uiteten gaat. Na de Corona maatregelen is er weinig veranderd, de service, beleving, kwaliteit lijd nergens onder. Een dikke aanrader is Degustation, je weet niet wat je meemaakt!

by Sander Verduin on Restaurant Subliem
Subliem restaurant

Zeer goede keuken.
Smakelijke en mooi opgemaakte gerechten.
Vriendelijke bediening.
Je voelt je als gast erg welkom.
Een aanrader; subliem restaurant.

by Charlotte on Restaurant Subliem

Geweldig gegeten. Open keuken waardoor je kunt meegenieten hoe er met liefde heerlijk eten wordt bereid. Shared dinner van de chef is een aanrader.

by Erik on Restaurant Subliem
Helemaal top

Heerlijk gegeten, menu van de chef gekozen, absolute aanrader.

Leuke bediening en kok, we voelden ons helemaal thuis.

by Pauline on Restaurant Subliem

Wat hebben we een heerlijke avond gehad bij jullie!
Aardig personeel, geweldige keuken, heel gastvrij!
Voor nog eens!
Dank

by A.j. Zaal-de haan on Restaurant Subliem

Gister heel apart heerlijk gegeten. Prachtige creaties! Alleen wat tips: haal de klok weg , laat 1 persoon een aantal tafeltjes onder zijn hoede nemen en de gasten verwennen. Dat zorgt voor een persoonlijke band. Bij ons was de tijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht te lang. Met 1 persoon die jouw tafel in de gaten houdt voorkom je dit. Verder niets dan lof!

by Lenneke on Restaurant Subliem

De lekkerste ovenschotel óóit gegeten, vegetarisch ook nog!! Het was een klein reisje door smakenland. Lieve kok die erg zij best deed de toch al lekkere tiramisu nog beter te maken, (wat volgens mij nergens voor nodig is), wijn gied, befiening goed, sfeer prima, wel even wennen die plafond doeken, maar de afsluitende espresso buiten maakte mijn date super romantisch thanks! Ik kom graag weer s terug,

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»