VOORGERECHTEN / STARTERS
CARPACCIO SUBLIEM € 10,00
Dungesneden ossenhaas begeleid door truffelmayonaise.
PARMAHAM € 11,00
Met peer en honing
POMODORISOEP € 9,00
Tomatensoep bereid met basilicum
KREEFTEN SOEP € 10,00
Gebonden soep van kreeft, napoleon brandy en melkschuim
KOUD GEROOKTE ZALM € 11,00
gemarineerd in rode biet en wodka, waarna koud gerookt
LOLIGO OCTOPUS € 11,00
Gestoofde kleine octopus
NAXOS € 11,00
Griekse geitenkaas in kataifideeg en frambozendressing
GELE BIET CARPACCIO € 10,00
Met geitenkaas, pecannoten en truffelhoning
HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES
TOURNEDOS € 27,00
Geserveerd met truffelsaus
ABERDEEN STEAK € 23,00
black angus biefstuk met rode wijn-port reductie
KALFSLEVER € 23,00
Met ui, spek en appel, bereid op traditionele wijze in calvados.
EENDENBORST € 23,00
Filet met Pedro Ximenez saus
IBERICE MEDALLION € 23,00
Varkenshaas medaillon met Spaanse geitenkaas, noten en rozijnen.
ZALMFILET € 21,00
Geserveerd met witte wijn-citroen saus
GEBAKKEN SLIPTONG € 22,00
Op traditionele wijze bereid
VEGANISTISCHE RATATOUILLE € 21,00
Groente en aardappel in tomatensaus met béchamel van soja
PIATTO NONNA € 21,00
Italiaanse ovenschotel volgens grootmoeders recept
ARRANGEMENTEN / SPECIALS

MENU DÉGUSTATION € 49,50 p.p
Culinaire 3-gangenproeverij van enkele voor, hoofd –en nagerechten.
Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze gastheer/vrouw. Geldig vanaf 2 personen
MANDJE BROOD MET HUISGEMAAKTE KNOFLOOKBOTER € 1,60 p.p
BAKJE ITALIAANSE KNOFLOOK OLIJVEN € 1,60
NAGERECHTEN / DESSERTS
GRAND DESSERTS
PANNA COTTA € 9,00
Panna Cotta met sorbetijs
HEMELSE MODDER € 9,00
Pure callebaut mousse 70,5%
KANEEL IJS € 9,00
Kaneelijs ingepakt met marsepein.
TIRAMISU € 9,00
tiramisu met een verrassende chocoladesaus
DAME BLANCHE € 9,00
Vanilla Bourbon ijs en warme chocoladesaus
PROEVERIJ VAN DE CHEF € 11,50
proeverij van nagerechten voor de twijfelaars onder ons
INTERNATIONAAL KAASPLANKJE € 11,50
Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten.