VOORGERECHTEN / STARTERS

CARPACCIO SUBLIEM  13

Dungesneden ossenhaas |Truffelmayonaise | Kappertjes | Pijnboom| Parmezaan.
Thinly sliced ox steak | Trufflemayonnaise | Capers | Pine nuts | Parmesan.

VITELLO TONATO  13

Kalfsvlees | Tonijnmayo | Kappertjes| Tonijn.
Veal | Tuna mayo | Capers | Tuna.

COURGETTESOEP  10

Veganistisch | Kokosmelk | Cashewnoten | Croutons.
Vegan | Coconut milk | Cashew nuts | Croutons.

GEROOKTE ZALM PREISOEP  11

Gerookte zalm | Prei | Ricotta kruidenkaas.
Smoked salmon | Leek | Ricotta herb cheese.

VOGELNESTJE  12

Geitenkaas | Kataifideeg |Gegrilde ananas |Walnoten | Uien chutney. (VEGETARISCH)
Goat cheese | Kataifi dough | Grilled Pineapple | Walnuts | Onion chutney (VEGETARIAN)

VIS TRIO  13

Trio van wisselende vis soorten.
Trio off changing fish.

PORTOBELLO  13

Veganistische geitenkaas | Gedroogde tomaat | Pijnboom | Agavesiroop
Vegan goatcheese | Dried tomato | Pine nuts| Agave Syrup.

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

Onze vlees -en vis producten zijn 100% biologisch en van diervriendelijke oorsprong.

Our meat and fish products are 100% organic and from animal-friendly and environmentally friendly origin.

RIBEYE VAN DE GRILL  30

Sali-chardonnay saus.
Sage-chardonnay sauce.

KALFSLEVER   29

Ui | Appel | Spek | Calvados
Onion |Bacon | Apple | Calvados.

GEVULDE VARKENSHAAS   29

Mozzarella | Zongedroogde tomaat | Pesto | Parmaham.
Mozzarella | Sun dried tomato | Pesto | Parma ham.

ZALMFILET   29

Aan tafel warm gerookt | Mosterd-dille saus.
Smoked hot at the table | Mustard-dill sauce.

ZEEWOLF   29

Gestoofd | Beure de Paris | Krokante Pata negra ham | Gedroogde knoflook.
Stewed | Beure de Paris | Crispy pata negra ham | Dried garlic.

VEGANISTISCHE MOUSSAKA   28

Aardappel | Aubergine | Tomaat | Veganistische Kaas.
Potato | Eggplant | Tomato | Vegan cheese.

VEGETARISCHE WELLINGTON   28

Bladerdeegpakket | Zoete aardappel | Geitenkaas | Rode biet | Amandel. (VEGETARISCH)
Puff pastry package | Sweet potato | Goat cheese | Red beet | Almonds. (VEGETARIAN)


Bij vis en vlees gerechten serveren wij uiteraard warme groenten en aardappel garnituur.

We serve warm vegetables and potato garnish with the vis and meat dishes.

ARRANGEMENTEN / SPECIALS

3 Gangen arrangement á la carte €45,- p.p.

Stel uw 3 gangen samen uit onze kaart voor €45,- p.p. (reserveren alleen via ons systeem)

(bij sommige hoofdgerechten en nagerechten komen er supplementen bij)

MENU DÉGUSTATION € 60,00 p.p

Culinaire 3-gangenproeverij van enkele voor, hoofd –en nagerechten.
Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze gastheer/vrouw. Geldig vanaf 2 personen

.

BROOD MET HUISGEMAAKTE KNOFLOOKBOTER € 3,00 p.p

HUIS GEMARINEERDE OLIJVEN € 2,50 p.p

NAGERECHTEN / DESSERTS

GRAND DESSERTS

CHOCOLADE SOUFFLE 10

Warme chocoladetaart | smeuïge chocolade vulling

Warm chocolate cake | creamy chocolate filling.

Vanille plantje 10

Bourbon vanille ijs | chocoladesaus | crumble van brownie

Vanilla plant; Bourbon vanilla ice cream | chocolate sauce | brownie crumble.

(Kan ook glutenvrij. Can also be gluten free).

SNEEUWWITJE 10

Hazelnootijs | geraspte kokos l crème van hazelnoot

Snow white; Hazelnut ice cream | grated coconut | hazelnut cream.

CARROT CAKE 10

Geslagen room | walnoten.

Carrot cake; Whipped cream | walnuts.

TRIO VAN SORBET 10

Drie wisselende sorbetijs

Trio of sorbet; Three changing sorbets.

PROEVERIJ VAN DE CHEF 12,5

Proeverij van nagerechten voor de twijfelaars onder ons.
Tasting of a selection from our desserts.

INTERNATIONAAL KAASPLANKJE 14,5

Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten.
Selection of cheeses served with fruit-bread and nuts.


*HEEFT U ALLERGIEËN? VRAAG ONS OM DE ALLERGEENENLIJST*