VOORGERECHTEN / STARTERS
CARPACCIO SUBLIEM 13
Dungesneden ossenhaas |Truffelmayonaise | Kappertjes | Pijnboom| Parmezaan.
Thinly sliced ox steak | Trufflemayonnaise | Capers | Pine nuts | Parmesan.
VITELLO TONATO 13
Kalfsvlees | Tonijnmayo | Kappertjes| Tonijn.
Veal | Tuna mayo | Capers | Tuna.
COURGETTESOEP 10
Veganistisch | Kokosmelk | Cashewnoten | Croutons.
Vegan | Coconut milk | Cashew nuts | Croutons.
GEROOKTE ZALM PREISOEP 11
Gerookte zalm | Prei | Ricotta kruidenkaas.
Smoked salmon | Leek | Ricotta herb cheese.
VOGELNESTJE 12
Geitenkaas | Kataifideeg |Gegrilde ananas |Walnoten | Uien chutney. (VEGETARISCH)
Goat cheese | Kataifi dough | Grilled Pineapple | Walnuts | Onion chutney (VEGETARIAN)
VIS TRIO 13
Trio van wisselende vis soorten.
Trio off changing fish.
PORTOBELLO 13
Veganistische geitenkaas | Gedroogde tomaat | Pijnboom | Agavesiroop
Vegan goatcheese | Dried tomato | Pine nuts| Agave Syrup.
HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES
Onze vlees -en vis producten zijn 100% biologisch en van diervriendelijke oorsprong.
Our meat and fish products are 100% organic and from animal-friendly and environmentally friendly origin.
RIBEYE VAN DE GRILL 30
Sali-chardonnay saus.
Sage-chardonnay sauce.
KALFSLEVER 29
Ui | Appel | Spek | Calvados
Onion |Bacon | Apple | Calvados.
GEVULDE VARKENSHAAS 29
Mozzarella | Zongedroogde tomaat | Pesto | Parmaham.
Mozzarella | Sun dried tomato | Pesto | Parma ham.
ZALMFILET 29
Aan tafel warm gerookt | Mosterd-dille saus.
Smoked hot at the table | Mustard-dill sauce.
ZEEWOLF 29
Gestoofd | Beure de Paris | Krokante Pata negra ham | Gedroogde knoflook.
Stewed | Beure de Paris | Crispy pata negra ham | Dried garlic.
VEGANISTISCHE MOUSSAKA 28
Aardappel | Aubergine | Tomaat | Veganistische Kaas.
Potato | Eggplant | Tomato | Vegan cheese.
VEGETARISCHE WELLINGTON 28
Bladerdeegpakket | Zoete aardappel | Geitenkaas | Rode biet | Amandel. (VEGETARISCH)
Puff pastry package | Sweet potato | Goat cheese | Red beet | Almonds. (VEGETARIAN)
Bij vis en vlees gerechten serveren wij uiteraard warme groenten en aardappel garnituur.
We serve warm vegetables and potato garnish with the vis and meat dishes.
ARRANGEMENTEN / SPECIALS
3 Gangen arrangement á la carte €45,- p.p.
Stel uw 3 gangen samen uit onze kaart voor €45,- p.p. (reserveren alleen via ons systeem)
(bij sommige hoofdgerechten en nagerechten komen er supplementen bij)
MENU DÉGUSTATION € 60,00 p.p
Culinaire 3-gangenproeverij van enkele voor, hoofd –en nagerechten.
Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze gastheer/vrouw. Geldig vanaf 2 personen
.
BROOD MET HUISGEMAAKTE KNOFLOOKBOTER € 3,00 p.p
HUIS GEMARINEERDE OLIJVEN € 2,50 p.p
NAGERECHTEN / DESSERTS
GRAND DESSERTS
CHOCOLADE SOUFFLE 10
Warme chocoladetaart | smeuïge chocolade vulling
Warm chocolate cake | creamy chocolate filling.
Vanille plantje 10
Bourbon vanille ijs | chocoladesaus | crumble van brownie
Vanilla plant; Bourbon vanilla ice cream | chocolate sauce | brownie crumble.
(Kan ook glutenvrij. Can also be gluten free).
SNEEUWWITJE 10
Hazelnootijs | geraspte kokos l crème van hazelnoot
Snow white; Hazelnut ice cream | grated coconut | hazelnut cream.
CARROT CAKE 10
Geslagen room | walnoten.
Carrot cake; Whipped cream | walnuts.
TRIO VAN SORBET 10
Drie wisselende sorbetijs
Trio of sorbet; Three changing sorbets.
PROEVERIJ VAN DE CHEF 12,5
Proeverij van nagerechten voor de twijfelaars onder ons.
Tasting of a selection from our desserts.
INTERNATIONAAL KAASPLANKJE 14,5
Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten.
Selection of cheeses served with fruit-bread and nuts.