VOORGERECHTEN / STARTERS

CARPACCIO SUBLIEM  14

Dungesneden ossenhaas |Truffelmayonaise | Kappertjes | Pijnboom| Parmezaan.
Thinly sliced ox steak | Trufflemayonnaise | Capers | Pine nuts | Parmesan.

VITELLO TONATO  14

Kalfsvlees | Tonijnmayo | Kappertjes| Tonijn.
Veal | Tuna mayo | Capers | Tuna.

COURGETTESOEP  10

Veganistisch | Kokosmelk | Cashewnoten | Croutons. Vegan gerecht
Vegan | Coconut milk | Cashew nuts | Croutons.

GEROOKTE ZALM PREISOEP  11

Gerookte zalm | Prei | Ricotta kruidenkaas.
Smoked salmon | Leek | Ricotta herb cheese.

VOGELNESTJE  13

Geitenkaas | Kataifideeg |Gegrilde ananas |Walnoten | Uien chutney. (VEGETARISCH)
Goat cheese | Kataifi dough | Grilled Pineapple | Walnuts | Onion chutney (VEGETARIAN)

*COQUILLE ST JACQUES 17

Zwarte tagliatelle en truffel saus.
Black tagliatelle and truffle sauce.

ZON & AARDE 13

Gele biet | crème van rode biet | pecan | vegan geitenkaas.  Vegan gerecht
Yellow beet | Cream of red beetroot | pecan | vegan goat cheese.

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

Onze vlees -en vis producten zijn 100% biologisch en van diervriendelijke oorsprong.

Our meat and fish products are 100% organic and from animal-friendly and environmentally friendly origin.

*RIBEYE VAN DE GRILL  33

Sali-chardonnay saus.
Sage-chardonnay sauce.

KALFSLEVER   29

Ui | Appel | Spek | Calvados
Onion |Bacon | Apple | Calvados.

*GEVULDE VARKENSHAAS   30

Mozzarella | Zongedroogde tomaat | Pesto | Parmaham.
Mozzarella | Sun dried tomato | Pesto | Parma ham.

ZALMFILET   29

Aan tafel warm gerookt | Mosterd-dille saus.
Smoked hot at the table | Mustard-dill sauce.

*ZEEWOLF   30

Gestoofd | Beure de Paris | Krokante Pata negra ham | Gedroogde knoflook.
Stewed | Beure de Paris | Crispy pata negra ham | Dried garlic.

VEGANISTISCHE MOUSSAKA   29

Aardappel | Aubergine | Tomaat | Veganistische Kaas.
Potato | Eggplant | Tomato | Vegan cheese.

VEGETARISCHE WELLINGTON   29

Bladerdeegpakket | Zoete aardappel | Geitenkaas | Rode biet | Amandel. (VEGETARISCH)
Puff pastry package | Sweet potato | Goat cheese | Red beet | Almonds. (VEGETARIAN)


Bij vis en vlees gerechten serveren wij uiteraard warme groenten en aardappel garnituur.

We serve warm vegetables and potato garnish with the fish and meat dishes.

ARRANGEMENTEN / SPECIALS

Kleurrijk biologisch gerecht

3 Gangen arrangement á la carte €45,- p.p.

Stel uw 3 gangen samen uit onze kaart voor €45,- p.p. (reserveren alleen via ons systeem)

(bij sommige voor hoofd en nagerechten gemarkeerd met een ster, komen er supplementen bij. Bedragen variëren tussen €2.75 en €6.50)

MENU DÉGUSTATION € 60,00 p.p

Culinaire 3-gangenproeverij van enkele voor, hoofd –en nagerechten.
Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze gastheer/vrouw. Geldig vanaf 2 personen

.

BROOD MET HUISGEMAAKTE KNOFLOOKBOTER € 3,00 p.p

HUIS GEMARINEERDE OLIJVEN € 2,50 p.p

NAGERECHTEN / DESSERTS

GRAND DESSERTS

*DUBAI DELIGHT 13

Pistache roomijs |chocolade | Baileys | kataifi.  18+

Pistachio ice cream | chocolate | Baileys | kataifi. 18+

VANILLE PLANTJE 10

Bourbon vanille ijs | chocoladesaus | crumble van brownie

Vanilla plant; Bourbon vanilla ice cream | chocolate sauce | brownie crumble.

(Kan ook glutenvrij. Can also be gluten free).

TIRAMISU 10

Op authentieke wijze klaargemaakt.

Prepared on authentic way.

CARROT CAKE 10

Geslagen room | walnoten.

Carrot cake; Whipped cream | walnuts.

TRIO VAN SORBET 10

Drie wisselende sorbetijs

Trio of sorbet; Three changing sorbets.

*PROEVERIJ VAN DE CHEF 13

Proeverij van nagerechten voor de twijfelaars onder ons.
Tasting of a selection from our desserts.

*INTERNATIONAAL KAASPLANKJE 15

Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten.
Selection of cheeses served with fruit-bread and nuts.


*HEEFT U ALLERGIEËN? VRAAG ONS OM DE ALLERGENENLIJST*