VOORGERECHTEN / STARTERS
CARPACCIO SUBLIEM € 13,00
Dungesneden ossenhaas begeleid door truffelmayonaise.
PARMAHAM € 13,00
Met peer en honing.
POMODORISOEP € 10,00 VEGAN
Tomatensoep bereid met basilicum.
KREEFTEN SOEP € 12,00
Gebonden soep van kreeft, napoleon brandy en melkschuim.
KOUD GEROOKTE ZALM € 14,00
gemarineerd in rode biet en wodka, waarna koud gerookt.
LOLIGO OCTOPUS € 13,00
Gestoofde kleine octopus
NAXOS € 12,00 VEGA
Griekse geitenkaas in kataifideeg en frambozendressing
GELE BIET CARPACCIO € 13,00 VEGA
Met geitenkaas, pecannoten en truffelhoning
HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES
TOURNEDOS € 33,00
Geserveerd met truffelsaus.
ABERDEEN STEAK € 30,00
black angus biefstuk met rode wijn-port reductie.
KALFSLEVER € 28,00
Met ui, spek en appel, bereid op traditionele wijze in calvados.
EENDENBORST € 28,00
filet met Pedro Ximenez saus.
IBERICO MEDALLION € 29,00
Varkenshaas medaillon met Spaanse geitenkaas, noten en rozijnen.
ZALMFILET € 28,00
Geserveerd met wittewijnsaus.
GEBAKKEN SLIPTONG € 29,00
Op traditionele wijze bereid.
VEGANISTISCHE RATATOUILLE € 28,00 VEGAN
Groente en aardappel in tomatensaus met béchamel van soja.
PIATTO NONNA € 28,00 VEGA
Italiaanse ovenschotel volgens grootmoeders recept.
OM MEE TE BEGINNEN

BROOD MET HUISGEMAAKTE KNOFLOOKBOTER € 2,00 p.p
BAKJE ITALIAANSE KNOFLOOK OLIJVEN € 1,60
NAGERECHTEN / DESSERTS
GRAND DESSERTS
PANNA COTTA € 10,00
Panna Cotta met aardbeien-cheesecake roomijs.
HEMELSE MODDER € 10,00
Pure callebaut chocola 70,5%.
LIME CHEESECAKE € 11,00
met citroen sorbetijs.
TIRAMISU € 10,00
tiramisu met amandel en chocoladesaus.
DAME BLANCHE € 10,00
Vanilla Bourbon ijs en warme chocoladesaus.
PROEVERIJ VAN DE CHEF € 12,50
proeverij van nagerechten voor de twijfelaars onder ons
INTERNATIONAAL KAASPLANKJE € 14,50
Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten.