VOORGERECHTEN / STARTERS

CARPACCIO SUBLIEM  15

Dungesneden ossenhaas |Truffelmayonaise | Kappertjes | Pijnboom| Parmezaan.
Thinly sliced ox steak | Trufflemayonnaise | Capers | Pine nuts | Parmesan.

VITELLO TONATO  15

Kalfsvlees | Tonijnmayo | Kappertjes| Tonijn.
Veal | Tuna mayo | Capers | Tuna.

COURGETTESOEP  10

Veganistisch | Kokosmelk | Cashewnoten | Croutons. Vegan gerecht
Vegan | Coconut milk | Cashew nuts | Croutons.

GEROOKTE ZALM PREISOEP  12

Gerookte zalm | Prei | Ricotta kruidenkaas.
Smoked salmon | Leek | Ricotta herb cheese.

VOGELNESTJE  13

Geitenkaas | Kataifideeg |Gegrilde ananas |Walnoten | Uien chutney. (VEGETARISCH)
Goat cheese | Kataifi dough | Grilled Pineapple | Walnuts | Onion chutney (VEGETARIAN)

*COQUILLE ST JACQUES 17

Zwarte tagliatelle en truffel saus.
Black tagliatelle and truffle sauce.

ZON & AARDE 13

Gele biet | crème van rode biet | pecan | vegan geitenkaas.  Vegan gerecht
Yellow beet | Cream of red beetroot | pecan | vegan goat cheese.

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

Onze vlees -en vis producten zijn 100% biologisch en van diervriendelijke oorsprong.

Our meat and fish products are 100% organic and from animal-friendly and environmentally friendly origin.

*RIBEYE VAN DE GRILL  35

Sali-chardonnay saus.
Sage-chardonnay sauce.

KALFSLEVER   31

Ui | Appel | Spek | Calvados
Onion |Bacon | Apple | Calvados.

*GEVULDE VARKENSHAAS   31

Mozzarella | Zongedroogde tomaat | Pesto | Parmaham.
Mozzarella | Sun dried tomato | Pesto | Parma ham.

ZALMFILET   30

Aan tafel warm gerookt | Mosterd-dille saus.
Smoked hot at the table | Mustard-dill sauce.

*ZEEWOLF   32

Gestoofd | Beure de Paris | Krokante Pata negra ham | Gedroogde knoflook.
Stewed | Beure de Paris | Crispy pata negra ham | Dried garlic.

VEGANISTISCHE MOUSSAKA   30

Aardappel | Aubergine | Tomaat | Veganistische Kaas.
Potato | Eggplant | Tomato | Vegan cheese.

VEGETARISCHE WELLINGTON   31

Bladerdeegpakket | Zoete aardappel | Geitenkaas | Rode biet | Amandel. (VEGETARISCH)
Puff pastry package | Sweet potato | Goat cheese | Red beet | Almonds. (VEGETARIAN)


Bij vis en vlees gerechten serveren wij uiteraard warme groenten en aardappel garnituur.

We serve warm vegetables and potato garnish with the fish and meat dishes.

ARRANGEMENTEN / SPECIALS

Kleurrijk biologisch gerecht

3 Gangen arrangement á la carte €47,50 p.p.

Dit menu is uitsluitend te reserveren wanneer u het via onze website (reserveringssysteem) selecteert. Let op bepaald aantal menu’s per dag beschikbaar.

(bij sommige voor hoofd en nagerechten gemarkeerd met een ster, komen er supplementen bij. Bedragen variëren tussen €2.75 en €6.50)

MENU DÉGUSTATION € 65,00 p.p

Onze chef presenteert een verfijnde drie gangen verrassingsmenu, bestaand uit een zorgvuldig samen gestelde proverijen van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Een uitgebalanceerde culinaire ervaring die de diversiteit van onze keuken weerspiegelt.

Dit menu is uitsluitend te reserveren wanneer u het via onze website (reserveringssysteem) selecteert. Let op bepaald aantal menu’s per dag beschikbaar.

.

BROOD MET HUISGEMAAKTE KNOFLOOKBOTER € 3,00 p.p

HUIS GEMARINEERDE OLIJVEN € 2,50 p.p

NAGERECHTEN / DESSERTS

GRAND DESSERTS

*DUBAI DELIGHT 13

Pistache roomijs |chocolade | Baileys | kataifi.  18+

Pistachio ice cream | chocolate | Baileys | kataifi. 18+

VANILLE PLANTJE 10

Bourbon vanille ijs | chocoladesaus | crumble van brownie

Vanilla plant; Bourbon vanilla ice cream | chocolate sauce | brownie crumble.

(Kan ook glutenvrij. Can also be gluten free).

TIRAMISU 10

Op authentieke wijze klaargemaakt.

Prepared on authentic way.

CARROT CAKE 10

Geslagen room | walnoten.

Carrot cake; Whipped cream | walnuts.

TRIO VAN SORBET 10

Drie wisselende sorbetijs

Trio of sorbet; Three changing sorbets.

*PROEVERIJ VAN DE CHEF 13

Proeverij van nagerechten voor de twijfelaars onder ons.
Tasting of a selection from our desserts.

*INTERNATIONAAL KAASPLANKJE 15

Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten.
Selection of cheeses served with fruit-bread and nuts.


*HEEFT U ALLERGIEËN? VRAAG ONS OM DE ALLERGENENLIJST*