VOORGERECHTEN / STARTERS
CARPACCIO SUBLIEM 15
Dungesneden ossenhaas |Truffelmayonaise | Kappertjes | Pijnboom| Parmezaan.
Thinly sliced ox steak | Trufflemayonnaise | Capers | Pine nuts | Parmesan.
VITELLO TONATO 15
Kalfsvlees | Tonijnmayo | Kappertjes| Tonijn.
Veal | Tuna mayo | Capers | Tuna.
COURGETTESOEP 10
Veganistisch | Kokosmelk | Cashewnoten | Croutons.
Vegan | Coconut milk | Cashew nuts | Croutons.
GEROOKTE ZALM PREISOEP 12
Gerookte zalm | Prei | Ricotta kruidenkaas.
Smoked salmon | Leek | Ricotta herb cheese.
VOGELNESTJE 13
Geitenkaas | Kataifideeg |Gegrilde ananas |Walnoten | Uien chutney. (VEGETARISCH)
Goat cheese | Kataifi dough | Grilled Pineapple | Walnuts | Onion chutney (VEGETARIAN)
*COQUILLE ST JACQUES 17
Zwarte tagliatelle en truffel saus.
Black tagliatelle and truffle sauce.
ZON & AARDE 13
Gele biet | crème van rode biet | pecan | vegan geitenkaas.
Yellow beet | Cream of red beetroot | pecan | vegan goat cheese.
HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES
Onze vlees -en vis producten zijn 100% biologisch en van diervriendelijke oorsprong.
Our meat and fish products are 100% organic and from animal-friendly and environmentally friendly origin.
*RIBEYE VAN DE GRILL 35
Sali-chardonnay saus.
Sage-chardonnay sauce.
KALFSLEVER 31
Ui | Appel | Spek | Calvados
Onion |Bacon | Apple | Calvados.
*GEVULDE VARKENSHAAS 31
Mozzarella | Zongedroogde tomaat | Pesto | Parmaham.
Mozzarella | Sun dried tomato | Pesto | Parma ham.
ZALMFILET 30
Aan tafel warm gerookt | Mosterd-dille saus.
Smoked hot at the table | Mustard-dill sauce.
*ZEEWOLF 32
Gestoofd | Beure de Paris | Krokante Pata negra ham | Gedroogde knoflook.
Stewed | Beure de Paris | Crispy pata negra ham | Dried garlic.
VEGANISTISCHE MOUSSAKA 30
Aardappel | Aubergine | Tomaat | Veganistische Kaas.
Potato | Eggplant | Tomato | Vegan cheese.
VEGETARISCHE WELLINGTON 31
Bladerdeegpakket | Zoete aardappel | Geitenkaas | Rode biet | Amandel. (VEGETARISCH)
Puff pastry package | Sweet potato | Goat cheese | Red beet | Almonds. (VEGETARIAN)
Bij vis en vlees gerechten serveren wij uiteraard warme groenten en aardappel garnituur.
We serve warm vegetables and potato garnish with the fish and meat dishes.
ARRANGEMENTEN / SPECIALS

3 Gangen arrangement á la carte €47,50 p.p.
Dit menu is uitsluitend te reserveren wanneer u het via onze website (reserveringssysteem) selecteert. Let op bepaald aantal menu’s per dag beschikbaar.
(bij sommige voor hoofd en nagerechten gemarkeerd met een ster, komen er supplementen bij. Bedragen variëren tussen €2.75 en €6.50)
MENU DÉGUSTATION € 65,00 p.p
Onze chef presenteert een verfijnde drie gangen verrassingsmenu, bestaand uit een zorgvuldig samen gestelde proverijen van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Een uitgebalanceerde culinaire ervaring die de diversiteit van onze keuken weerspiegelt.
Dit menu is uitsluitend te reserveren wanneer u het via onze website (reserveringssysteem) selecteert. Let op bepaald aantal menu’s per dag beschikbaar.
.
BROOD MET HUISGEMAAKTE KNOFLOOKBOTER € 3,00 p.p
HUIS GEMARINEERDE OLIJVEN € 2,50 p.p
NAGERECHTEN / DESSERTS
GRAND DESSERTS
*DUBAI DELIGHT 13
Pistache roomijs |chocolade | Baileys | kataifi. 18+
Pistachio ice cream | chocolate | Baileys | kataifi. 18+
VANILLE PLANTJE 10
Bourbon vanille ijs | chocoladesaus | crumble van brownie
Vanilla plant; Bourbon vanilla ice cream | chocolate sauce | brownie crumble.
(Kan ook glutenvrij. Can also be gluten free).
TIRAMISU 10
Op authentieke wijze klaargemaakt.
Prepared on authentic way.
CARROT CAKE 10
Geslagen room | walnoten.
Carrot cake; Whipped cream | walnuts.
TRIO VAN SORBET 10
Drie wisselende sorbetijs
Trio of sorbet; Three changing sorbets.
*PROEVERIJ VAN DE CHEF 13
Proeverij van nagerechten voor de twijfelaars onder ons.
Tasting of a selection from our desserts.
*INTERNATIONAAL KAASPLANKJE 15
Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten.
Selection of cheeses served with fruit-bread and nuts.